Skip to main content

Κόστιτς: Μεγάλη ευκαιρία ο Ηρακλής, πιστεύω στο πλάνο Παπαθανασάκη

Ο νέος προπονητής του «Γηραιού» δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα προσπαθήσει να πάει τους «κυανόλευκους» στη θέση όπου ανήκουν

Για την απόφασή του να κοουτσάρει τον Ηρακλή παρά τη δύσκολη κατάσταση η οποία ταλανίζει τον σύλλογο μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport», ο Μίλος Κόστιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Γηραιού»:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ο Ηρακλής είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας και αυτή η ευκαιρία δεν παρουσιάζεται κάθε ημέρα. Μου αναλύθηκε το πλάνο της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια και μου είπαν πως είμαι απαραίτητος σε αυτή την προσπάθεια. Είμαι συνειδητοποιημένος, ξέρω πως τα χρήματα δεν περισσεύουν. Ο Παπαθανασάκης μου μίλησε ευθέως και ανοικτά. Μου είπε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εγώ θέλω να είμαι συγκεντρωμένος και να έχω επιτυχίες. Πιστεύω στο αφεντικό και το πλάνο.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει το συντομότερο. Είμαστε σε επαφή με πολλούς ατζέντηδες και έχουμε φίλους που μπορούν να μας βοηθήσουν σε άλλους συλλόγους. Δεν εστιάζουμε σε συγκεκριμένη χώρα ή ομάδα για παίκτες. Θα πάρουμε εκείνους που θα μπορούν να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες μας. Παρ’ όλα αυτά, δε μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Μόνο το ότι θα δουλέψουμε. Η ομάδα είναι πάνω απ’ ολους. Όλα ανήκουν στο παρελθόν. Θα προσπαθήσω, ώστε να πάω τον Ηρακλή στη θέση όπου ανήκει».