Skip to main content

Απαξιωτικός Κοτζιάς για τους διαδηλωτές: Από 1 εκατ. έγιναν 4.000(vid)

Ο υπουργός Εξωτερικών συνομίλησε με τον περιφερειάρχη δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος του επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Την άποψη ότι ο ελληνικός λαός αρχίζει «να απορρίπτει τα στερεότυπα» εξέφρασε ο Νίκος Κοτζιάς αναφερόμενος στον αριθμό των διαδηλωτών που συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πισοδέρι Φλωρίνης.

Ο υπουργός Εξωτερικών συνομίλησε με τον περιφερειάρχη δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος του επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του kozan.gr, ο κ. Κοτζιάς ενημερώνεται από τον περιφερειάρχη για τα επεισόδια και έπειτα τον ρωτά για τον αριθμό των διαδηλωτών καθώς και για το εάν τα κίνητρά τους ήταν η διαμαρτυρία ή η παρεμπόδιση της τελετής.

«Από 1.000.000 διαδηλωτές πήγαμε στους 100.000 και τώρα στους 4.000. Αυτό δείχνει ότι ο ελληνικός λαός σπάει τα στερεότυπα» ακούγεται να λέει ο κύριος Κοτζιάς ενώ προσθέτει τα εξής: «Εδώ οι ντόπιοι δεν πρέπει να διαμαρτύρονται διότι αν έχουν μια ευκαιρία να αναπτυχθούν και να κερδίσουν στη ζωή τους είναι αυτή η συνεργασία των χωρών».