Skip to main content

Κούπερ: Μεγάλη βραδιά για το σύλλογο

Περιχαρής ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ χαρακτήρισε τη σημερινή βραδιά μεγάλη για το σύλλογο, τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές και ο ίδιος αξίζουν να τη διασκεδάσουν αναλόγως.
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ενώ ευχήθηκε να υπήρχε αυτή η σταθερότητα και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται είναι η χαρά που χαρίσαμε στο κόσμο που ήρθε να μας δει», ήταν το αρχικό σχόλιο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για την ιστορική νίκη του Άρη στη Μαδρίτη και συνέχισε: «Είναι μία μεγάλη νίκη και σημαντική. Αυτό που μένει στο μυαλό είναι η προσπάθεια των παικτών μου. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Σίγουρα κάναμε και λάθη αλλά πήραμε το αποτέλεσμα».

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για το τι αλλάζει στον Άρη και έχει αυτό το πρόσωπο στην Ευρώπη τόνισε: «Η απάντηση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Υπάρχουν πολλοί ανθρώπινοι παράγοντες. Μακάρι να υπήρχε μία σταθερά σε όλα τα παιχνίδια. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Πραγματικά έχουμε κάνει μια εκπληκτική διοργάνωση».

Στο τέλος είπε για τον κόσμο που θα περιμένει να πανηγυρίσει με την ομάδα στο αεροδρόμιο: «Είναι μία πολύ μεγάλη βραδιά για τον σύλλογο. Θα προσπαθήσουμε να τη διασκεδάσουμε».