Skip to main content

Κουράκης - Δημητριάδης: Με συμπεριφορά απόλυτου μονάρχη ο Μπουτάρης

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι - μηχανικοί Ανδρέας Κουράκης και Σωκράτης Δημητριάδης κάνουν λόγο για θεσμικό ατόπημα του δημάρχου.

Απάντηση με σκληρούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης έδωσαν οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Κουράκης και Σωκράτης Δημητριάδης, μετά την επιστολή του κ. Μπουτάρη για το 12ο δημοτικό σχολείο.

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι - μηχανικοί, από τους οποίους ζήτησε ο δήμαρχος να πραγματοποιήσουν μελέτη για την αποκατάσταση των ζημιών στα λυόμενα, κάνουν λόγο για θεσμικό ατόπημα.

Κατηγορούν μάλιστα τον δήμαρχο οτι συμπεριφέρεται ως «απόλυτος Μονάρχης που του ανήκει το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης».

Ξεκαθαρίζεται ότι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι θα πραγματοποιήσουν την τεχνικοοικονομική μελέτη κατά το δυνατόν εντός της χρονικής διορίας που τους τέθηκε.

Αναλυτικά η επιστολή των δύο δημοτικών συμβούλων:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ στα όρια του παραλόγου διέπραξε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ.

Συμπεριφερόμενος ως απόλυτος Μονάρχης που του ανήκει το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης, έδωσε εντολή σε Δημοτικούς Συμβούλους της συμπολίτευσης και της μείζονος αντιπολίτευσης, να εκπονήσουν τεχνικοοικονομική μελέτη για εργασίες συντήρησης σε σχολική μονάδα( 12 ο Δημοτικό Σχολείο ) και μάλιστα εντός τριών (3) ημερών!!!

Όταν ο ίδιος και οι πολιτικοί προϊστάμενοι- αντιδήμαρχοι, δεν κατάφεραν να την εκπονήσουν εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια ( 730 ημέρες ), και να δώσουν λύση σε ένα χρονίζον θέμα που ταλαιπωρεί μεγάλη ομάδα συμπολιτών μας και τα παιδιά τους.

Η συνέχεια προσεχώς.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Ανδρέας Κουράκης
Σωκράτης Δημητριάδης