Skip to main content

Κουράκης για Καθαριότητα: Διοίκηση σε παράλυση - Βρόμικη η Θεσσαλονίκη

Δυστυχώς για τους συμπολίτες μας, η Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να είναι από τις πλέον βρόμικες πόλεις στην Ελλάδα, υπογραμμίζει ο κ. Κουράκης

Τις αλλαγές στο σχήμα διοίκησης και συγκεκριμένα, στον τομέα της Καθαριότητας σχολιάζει ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Κουράκης.

Όπως αναφέρει, σε ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος ανακυκλώνει τα ίδια άτομα, καθώς ξαναβάζει στη θέση της Καθαριότητας τον Θανάση Παππά.

«Δυστυχώς για την Πόλη και τους συμπολίτες μας, η Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να είναι από τις πλέον βρόμικες πόλεις στην Ελλάδα», υπογραμμίζει.

Αναλυτικά το σχόλιο του κ. Κουράκη:

Πάλι αλλαγές στον πολύπαθο τομέα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ του Δήμου Θεσσαλονικης.

Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, με την διοίκηση σε πλήρη παράλυση και αποσύνθεση, ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ τους ίδιους και τους ίδιους.

Ξαναβάζει στην θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας-Ανακύκλωσης τον ίδιο που την κατείχε από το 2011, με ένα μικρό διάλειμμα λίγων μηνών, που ανέθεσε αυτή την αρμοδιότητα στον μετακλητό Γενικό Γραμματέα που ο ίδιος διόρισε, μοναδική περίπτωση σε όλη την Ελλάδα. Ως γνωστόν η καθαριότητα είναι από τις κύριες αρμοδιότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ανατίθεται, σε όλους τους Δήμους της Χώρας, σε αιρετούς οι οποίοι απολογούνται στους Δημότες που τους εξέλεξαν.

Δυστυχώς για την Πόλη και τους συμπολίτες μας, η Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να είναι από τις πλέον βρώμικες πόλεις στην Ελλάδα, παρά τα 350.000.000 € που πλήρωσαν οι δημότες τα τελευταία 7 χρόνια για την καθαριότητα και τον φωτισμό μέσω των ανταποδοτικών τελών στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.