Skip to main content

Κούρος: Παρά τα προβλήματα, ο Ηρακλής μπορεί να σωθεί

«Το γκολ του ΠΑΟΚ ήταν αντικανονικό, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι πιστεύω», δήλωσε ο αμυντικός των κυανολεύκων

Για την ισοπαλία του Ηρακλή στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και για τη μάχη του Γηραιού ώστε να παραμείνει στη Super League μίλησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», ο Αλέξανδρος Κούρος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αμυντικός των κυανολεύκων:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν παιχνίδι πάθους και ενέργειας και όχι τόσο της τακτικής. Αυτό που μας είπε ο προπονητής μας είναι ότι μας ζηλεύει, θα ήθελε εκείνος να αγωνίζεται σε ένα τέτοιο ματς. Το γκολ του ΠΑΟΚ ήταν αντικανονικό, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι πιστεύω».

Για τον πόλεμο της διοίκησης με τον κόσμο: «Αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα, το χρέος των ποδοσφαιριστών είναι να μάχονται μέσα από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Θέλουμε κάθε φορά τον κόσμο στο πλευρό μας, να γεμίζουν τις κερκίδες».

Για τους αγώνες επιβίωσης: «Είμαι συνηθισμένος σε αυτούς τους αγώνες. Στο παρελθόν έδωσα αρκετές μάχες με τον Αστέρια Δραπετσώνας, τον Πανιώνιο και τώρα με τον Ηρακλή. Είμαι εκπαιδευμένος στο να μάχομαι. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, παρά τα προβλήματα, ο Ηρακλής μπορεί να σωθεί και περιμένουμε με αγωνία τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το αν θα επιστρέψει στον Πανιώνιο: «Εφέτος, έχω αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια, και σε πολλές διαφορετικές θέσεις, αλλά σημασία έχει η ανάγκη της ομάδας. Ας τελειώσει η χρονιά και θα δείξει το καλοκαίρι τι θα γίνει με το μέλλον μου. Αν έχω κάποιο πρόταση θα το σκεφτώ. Έχω περάσει όμορφα στον Πανιώνιο και εφέτος χαράζει μια καταπληκτική χρονιά, ποιος δεν θέλει κάτι καλύτερο;».

Για την Εθνική ομάδα: «Πάντα η Εθνική ήταν το όνειρό μου. Έχω αγωνιστεί στις μικρότερες ομάδες και ηλικίες της Εθνικής μας. Από εμένα εξαρτάται όμως αν ο Σκίμπε θα στρέψει το βλέμμα του πάνω μου».