Skip to main content

Κρασιά στους τραπεζικούς που πλήρωσαν τον ΟΑΣΘ χάρισε ο Μπουτάρης

Οι υπάλληλοι της ΕΤΕ δούλεψαν απόγευμα, για να μπουν τα χρήματα, αλλά τα λεωφορεία γύρισαν στους δρόμους την επόμενη ημέρα

Τις προσωπικές τους ευχαριστίες στο τμήμα των τεσσάρων ατόμων και την προϊσταμένη τους που εργάστηκαν απόγευμα για να πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, προκειμένου να βγουν στους δρόμους της πόλης τα λεωφορεία της πόλης, έδωσαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Π. Αβραμόπουλος, σε επίσκεψη που πραγματοποίησαν χθες στην Εθνική Τράπεζα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Makthes.gr, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προσέφερε στον καθέναν από τρία κρασιά από το κτήμα του -λευκό, κόκκινο και ροζέ- και στην προϊσταμένη την «Ελιά» του 2009, που είναι συλλεκτική.

Ο κ. Μπουτάρης εκτίμησε το γεγονός ότι οι υπάλληλοι δούλεψαν πέραν του ωραρίου εργασίας τους, ωστόσο, παρά την κινητοποίηση, τα λεωφορεία δεν γύρισαν στους δρόμους την ημέρα που καταβλήθηκε η μισθοδοσία του Ιουλίου, αλλά την επομένη, αφήνοντας τους Θεσσαλονικείς να ταλαιπωρηθούν ένα ακόμη βράδυ.