Skip to main content

Εκδήλωση για τον Θερμαϊκό... εν πλω με Χατζηδάκη - Τζιτζικώστα σήμερα

Μια διαδρομή κατά μήκους του παράλιου μετώπου της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν με πλοιάριο ο περιφερειάρχης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Εκδήλωση σε πλοιάριο μέσα στον Θερμαϊκο κόλπο θα πραγματοποιήσει σήμερα η ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικού Τομέα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 18.00, με θέμα «Θερμαϊκός – ΟΛΘ: Η σημασία τους για την οικονομική ζωή της Θεσσαλονίκης» με ομιλητές τους κ. Κώστα Χατζηδάκη (Αντιπρόεδρος ΝΔ, Βουλευτής), κ. Απόστολο Τζιτζικώστα  (Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ), κ. Μιχάλη Ζορπίδη (Πρόεδρος ΕΕΘ ), κ. Πάρι Μπίλια (Πρόεδρος ΤΕΕ ΤΚΜ ) και κ. Τέλη Θωμόπουλο (πρ. Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσ/κης).

Το πλοιάριο θα αναχωρήσει το αργότερο μέχρι τις 18.30 από την προβλήτα στο Λιμάνι και θα επιστρέψει σε αυτήν για αποβίβαση μετά από μια διαδρομή κατά μήκους του παράλιου μετώπου της Θεσσαλονίκης  και την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Παράλληλα, η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμπελοκήπων της ΝΟ.Δ.Ε. του Δυτικού Τομέα, διοργανώνει χοροεσπερίδα το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 και ώρα 21.00 στο κέντρο διασκεδάσεως "ΠΟΥΛΚΑΣ HILL" στο Δερβένι Θεσσαλονίκης με ομιλήτρια την κ. Ντόρα Μπακογιάννη (πρώην Υπουργός Εξωτερικών, Βουλευτής Α’ Αθηνών).

Η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης διοργανώνει τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου, ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο Imperial Palace (Αντιγονιδών 13) ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με τίτλο «Ο ρόλος των νέων στη μάχη των ιδεών» με καλεσμένους τους κ. Μάκη Βορίδη (Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας) και κ. Μακάριο Λαζαρίδη (Σύμβουλος  Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας).

Όπως αναφέρει η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ, με την παρουσία τους οι Κωστής Χατζηδάκης, Ντόρα Μπακογιάννη Μάκης Βορίδης και Μακάριος Λαζαρίδης, επιβεβαιώνουν την επιλογή του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, για διαρκή παρουσία της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη και πρωταγωνιστικό ρόλο της  Θεσσαλονίκης.