Skip to main content

Κρουμπάλι: Τα πάντα για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός σέντερ του «Δικεφάλου» ξεχώρισε την ενέργεια και τη διάθεση ως τα δύο πιο βασικά στοιχεία που θα κρίνουν το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη

Την ενέργεια και τη διάθεση που θα δείξουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεχώρισε ως τα δύο πιο βασικά στοιχεία που θα κρίνουν το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, ο Ουσμάν Κρουμπάλι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο σέντερ του «Δικεφάλου»:

«Πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν στον αγώνα με τον Ρέθυμνο και δείξαμε ότι βγάλαμε αντίδραση μετά τα ματς με την Καρσίγιακα. Το μυαλό μας είναι πλέον, στο παιχνίδι με τον Άρη. Και σε αυτό το ματς θέλουμε μία ακόμα νίκη που θα μας βοηθήσει να ανέβουμε στη βαθμολογία.

Έχουμε παίξει δύο φορές φέτος με τον Άρη. Σε αυτά τα ματς κατάλαβα ότι οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα της υποστήριξης των φιλάθλων, αλλά στην τελική όλα εξαρτώνται από την ενέργεια που θα βγάλουμε στο παρκέ και από τη διάθεση που δείξουμε.

Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, όλα όσα μας λέει όλη την χρονιά και αν τα κάνουμε σωστά, πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη. Ξέρουμε ότι αυτά τα ματς σημαίνουν πολλά για τους φιλάθλους μας και θέλω να ξέρουν ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε περήφανους.

Ξέρουμε ότι θα υπάρχει πολύς κόσμος που θα υποστηρίζει τον Άρη, αλλά το παιχνίδι παίζεται από τους παίκτες. Δεν θα μας επηρεάσει αρνητικά η ατμόσφαιρα, πάντα είναι ωραίο να παίζεις μπροστά σε κόσμο και θεωρώ ότι κι εμείς θα αποδώσουμε καλύτερα. Η σημασία του αγώνα μας κάνει να ανυπομονούμε για αυτόν και να δώσουμε ό,τι έχουμε για τη νίκη».