Skip to main content

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει 25ης Μαρτίου

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, την Κυριακή 25 Μαρτίου, από τις 7 το πρωί έως το τέλος της παρέλασης, σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η τροχαία.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, την Κυριακή 25 Μαρτίου, από τις 7 το πρωί έως το τέλος της παρέλασης, σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, στους ίδιους δρόμους θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση από τις 4 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, οι οδοί που θα μείνουν κλειστοί στις 25 Μαρτίου είναι:

1. Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
2. Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της από το Λευκό Πύργο μέχρι την Πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας.
3. Καλλιδοπούλου, στο τμήμα της από οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου.
4. Στρατηγού Κακαβού.
5. Αθαν. Σουλιώτη, στο τμήμα της από την οδό Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Κακαβού.
6. Λεωφόρο Στρατού, στο τμήμα της από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Καυτατζόγλου.
7. Στο πάρκινγκ που βρίσκεται όπισθεν της εξέδρας των επισήμων επί της οδού Σουλιώτη.

Παράλληλα, η τροχαία διευκρινίζει ότι ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, διακοπές της κυκλοφορίας θα γίνουν και στους γύρω δρόμους, ενώ σημειώνει ότι μικρής έκτασης κυκλοφοριακά προβλήματα, λόγω των παρελάσεων, θα δημιουργηθούν τις πρωινές ώρες της Κυριακής 25-3-2012, σ' όλους τους δήμους και τις κοινότητες του νομού.

Για την αποφυγή κυκλοφοριακών συμφορήσεων, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές, κατά τις ώρες των παρελάσεων.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η αστυνομία θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.