Skip to main content

Λαφαζάνης: Αδίστακτη η κυβερνητική χούντα των πλειστηριασμών

Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου για να εξυπηρετήσει τους τραπεζίτες γυρίζει την Ελλάδα σε σκοτεινούς χρόνους πολιτικών διώξεων και φυλακίσεων, αναφέρει.

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για την τροπολογία που προβλέπει ποινές φυλάκισης για όσους παρεμποδίζουν τους πλειστηριασμούς, εξαπέλυσε με δήλωσή του, ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η κυβερνητική χούντα των πλειστηριασμών, των Τσίπρα - Κοντονή - Τσακαλώτου και τραπεζιτών, δείχνει το αδίστακτο πρόσωπό της. Με τροπολογία που κατέθεσε μετατρέπει τον αγώνα κατά των πλειστηριασμών σε ιδιώνυμο αδίκημα, με στόχο να φυλακίσει τους αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών», τονίζει ο κ. Λαφαζάνης.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου για να εξυπηρετήσει τους τραπεζίτες γυρίζει την Ελλάδα σε σκοτεινούς χρόνους πολιτικών διώξεων και φυλακίσεων. Αυτή η κυβέρνηση θα ανατραπεί γρήγορα και μαζί όλο το βρώμικο ξεπουλημένο μνημονιακό πολιτικό μπλοκ» καταλήγει.

Ο κ. Λαφαζάνης έδωσε το «παρών» νωρίτερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όπου επικράτησε ένταση με αφορμή τους προγραμματισμένους για σήμερα πλειστηριασμούς (δείτε εδώ).