Skip to main content

Λαφαζάνης: Η φοροεισπρακτική πολιτική πνίγει την κοινωνία

Η φοροεισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης έχει γίνει εφιάλτης και πνίγει οικονομία και κοινωνία, δήλωσε ο γραμματέας του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης

Τη ριζική αντίθεση της ΛΑΕ στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, μετέφερε ο γραμματέας του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης στη συνάντηση που είχε με τον γ.γ. της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργο Πιτσιλή.

«Η φοροεισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης έχει γίνει εφιάλτης και πνίγει οικονομία και κοινωνία. Είμαστε ριζικά αντίθετοι με τους αδιαφανείς και αντισυνταγματικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων, τους οποίους ξεκινά από 27/4 και το Δημόσιο. Όπως αντιληφθήκαμε από τη συνομιλία μας με τον Γιώργο Πιτσιλή, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός εμβαδού ή ύψους αξίας στον πλειστηριασμό από το δημόσιο πρώτης κύριας και μόνης κατοικίας» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Λαφαζάνης.

Όπως πρόσθεσε στη δήλωση του ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας «οι τοποθετήσεις καλής θέλησης του κ. Πιτσιλή αντιπροσωπεύουν την εκδήλωση καλών προθέσεων αλλά δεν έχουν καμιά νομική δεσμευτική αξία. Τα σπίτια και πολύ περισσότερο τα ακίνητα των πολιτών βρίσκονται στον αέρα».