Skip to main content

Λαμία: Kρατούσε Γαλλίδα αιχμάλωτη δύο χρόνια στο σπίτι του

Ο Λαμιώτης είχε γνωρίσει τη γυναίκα μέσω Facebook πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση, η οποία όμως είχε διακοπεί.

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι ένας 34χρονος κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι του, στο κέντρο της Λαμίας, μία 40χρονη Γαλλίδα.

Όπως μεταδίδει το ant1news.gr, ο Λαμιώτης είχε γνωρίσει τη γυναίκα μέσω Facebook πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση, η οποία όμως είχε διακοπεί. Τις τελευταίες ημέρες επικοινώνησαν και πάλι και η 40χρονη πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα να τον συναντήσει. Όμως, δεν μπορούσε να φανταστεί την περιπέτεια που θα ζούσε.

Την Τετάρτη, ο 34χρονος πήγε στο σπίτι του τη Γαλλίδα, σε ισόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, δεμένη και φιμωμένη, σύμφωνα με την ίδια. Την κλείδωσε σε δωμάτιο στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα LamiaReport. Άγνωστο πώς, η 40χρονη κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την Ιντερπόλ.

Το πρωί του Σαββάτου, αστυνομικοί εντόπισαν το στίγμα του κινητού της Γαλλίδας, έκαναν έφοδο στην πολυκατοικία και την εντόπισαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 34χρονος τα τελευταία δύο χρόνια φιλοξενεί μια 24χρονη στο διαμέρισμά του, η οποία γνώριζε για την αιχμαλωσία της Γαλλίδας αλλά πιθανότατα φοβόταν να μιλήσει. Πάντως, η αστυνομία συνέλαβε και τους δύο.