Skip to main content

Λάτρεις του κρασιού κατέκλυσαν το λιμάνι για «Τα ΒορΟινά» (φωτο+video)

Η ετήσια εκδήλωση «Τα ΒορΟινά» πραγματοποιήθηκε με οίνους και αποστάγματα του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα και πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

Εικοσιδύο οινοπαραγωγοί του βορειοελλαδικού αμπελώνα γύρισαν και φέτος στο ετήσιο ραντεβού τους με τους φίλους του κρασιού στη Θεσσαλονίκη.

Στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού, οι φίλοι του ελληνικού αμπελώνα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν λευκές και κόκκινες ποικιλίες, παλιές και νέες ετικέτες, κρασιά και αποστάγματα από κτήματα που έχουν ανεβάσει τη φήμη του ελληνικού αμπελώνα.

«Τα ΒορΟινά» που γίνονται την εποχή του τρύγου, συνδυάζονται με το Food Festival, δείχνοντας τα ιδανικά παντρέματα που μπορούν να έχουν τα κρασιά μας με αλμυρές και γλυκιές γεύσεις της Θεσσαλονίκης.

Τα φετινά «ΒορΟινά», που έχουν προβλέψει και για τους μικρούς επισκέπτες παράσταση Καραγκιόζη με το ταιριαστό έργο «Ο Καραγκιόζης τρυγητής», αναμένεται να δεχθούν, ως τις 22:00 που διαρκεί η εκδήλωση, περισσότερους από 3.500 επισκέπτες, μεταξύ αυτών και πολλούς τουρίστες που βολτάρουν στην παραλία της Θεσσαλονίκης.