Skip to main content

Λαβρόφ: Μου φαίνονται παράλογες οι κατηγορίες για τον Τραμπ Τζούνιορ

Όταν ένας άνθρωπος μιλά με έναν δικηγόρο, τι πρόβλημα ή ποια απειλή θα μπορούσε να προκύψει, διερωτήθηκε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.

Είναι «παράλογο» ο μεγαλύτερος γιος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να κατηγορείται επειδή συναντήθηκε με μια Ρωσίδα δικηγόρο, η οποία ισχυρίστηκε ότι έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να βλάψουν την αντίπαλό του των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκεί Λαβρόφ.

«Εξεπλάγην όταν ενημερώθηκα ότι μια Ρωσίδα δικηγόρος κατηγορείται ή ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος κατηγορείται ότι μίλησε με τη Ρωσίδα δικηγόρο. Κατά τη γνώμη μου είναι παράλογο» είπε ο Λαβρόφ από τις Βρυξέλλες όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

«Διότι όταν ένας άνθρωπος μιλά με έναν δικηγόρο, τι πρόβλημα ή ποια απειλή θα μπορούσε να προκύψει; Δεν το γνώριζα, ενημερώθηκα σχετικά από την τηλεόραση» πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας μάλιστα την κάλυψη της υπόθεσης από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είπε: «Είναι φοβερό πώς σοβαροί άνθρωποι κάνουν την τρίχα τριχιά».