Σάββατο 23 Ιουνίου 2018
x

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα αντέξει κάτω από το βάρος των οικονομικών δεδομένων και της καθημερινότητας, είπε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Μητσοτάκη.

«Τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο τους ενώνει μόνο η καρέκλα και τίποτε άλλο» εκτίμησε ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι έχει επιλέξει να διχάσει τους Έλληνες, σε αντίθεση με την Αξιωματική Αντιπολίτευση που έχει επιλέξει «τον ήπιο πολιτικό λόγο».

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Focus» σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο εκλογών το 2018 ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα αντέξει κάτω από το βάρος των οικονομικών δεδομένων και της καθημερινότητας. Πιστεύουμε ότι το 2018 θα γίνουν εκλογές τις οποίες θα κερδίσει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένα πάρα πολύ κάλος πρωθυπουργός».

«Ένας πρωθυπουργός που ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει πως ήταν αυτός που έβγαλε τη χώρα από την κρίση» πρόσθεσε.

Εκτίμησε ότι όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών «θα τρίβουμε όλοι μας, και εμείς θετικά, τα μάτια μας από το εκλογικό αποτέλεσμα, γιατί ο κόσμος δεν ξεχνάει αυτά τα οποία είπε και αυτά που τελικά έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος μας δεν είναι οι πολίτες απλά να καταψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος μας είναι να υπερψηφίσουν οι πολίτες την οραματική πρόταση για την επόμενη μέρα για τη χώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, «έχουν επιλέξει τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού. Ο δικός μας ο στόχος δεν είναι να γίνουν οι φτωχοί φτωχότεροι. Ο δικός μας στόχος είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα να μπορέσουν να πάνε ένα βήμα μπροστά. Αυτό σημαίνει ότι εμείς δεν είμαστε υπέρ της επιδοματικής πολιτικής. Στόχος μας είναι να κάνουμε τους Έλληνες πλουσιότερους και όχι φτωχότερους».

Σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σχεδιάζει απολύσεις στο Δημόσιο, ο κ. Λαζαρίδης ήταν κατηγορηματικός: «Έχουμε ξεκαθαρίσει - και κατ' επανάληψη το έχει τονίσει και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης - ότι δεν συζητάμε απολύσεις. Όμως η σπέκουλα του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται. Το πρόβλημα του Δημοσίου δεν είναι το μέγεθος. Το πρόβλημα είναι η ποιότητά του, είναι το ότι δεν βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση. Υπάρχει ανάγκη να υπάρχει αξιολόγηση. Επαναλαμβάνω. Για εμάς δεν υπάρχει θέμα απολύσεων. Αυτοί, όμως, που έχουν να φοβούνται είναι όσοι μπήκαν στο Δημόσιο από τα «παράθυρα» με πλαστά δικαιολογητικά. Επίσης, θα ξεκινήσουμε και πάλι τις διαδικασίες των πειθαρχικών συμβουλίων. Αυτό που συμβαίνει επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπου δεν λειτουργούν τα πειθαρχικά συμβούλια και επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι παραμένουν στις θέσεις τους δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Είναι απαράδεκτο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ