Skip to main content

Λεμονής: Είμαστε ρεαλιστές αλλά δεν θα μπούμε απλά για να παίξουμε

Ο προπονητής του Ολυμπιακού χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολη την αναμέτρηση με τη Γιούβε λέγοντας πως οι παίκτες του πρέπει να απολαύσουν τη συμμετοχή

Μία εμφάνιση που θα ικανοποιήσει τους πάντες στον Ολυμπιακό οριοθέτησε ως στόχο των «ερυθρολεύκων» στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για το Champions League κόντρα στη Γιουβέντους ο Τάκης Λεμονής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του πρωταθλητή Ελλάδος:

«Ήρθαμε με στόχο να μπούμε αύριο μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια και να είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα μας. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, λειτουργώ πάντα με το ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε και είμαστε ρεαλιστές. Η Γιουβέντους είναι μια σπουδαία ομάδα, αλλά δεν θα μπούμε απλά στο γήπεδο να παίξουμε έναν αγώνα.

Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν πολύ δύσκολος ο όμιλος. Πρέπει να απολαύσουμε το ότι είμαστε εδώ και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο Ντιμπάλα αυτή τη στιγμή τα καταφέρνει περίφημα, αλλά επίσης στον πάγκο η Γιουβέντους έχει καταπληκτικούς παίκτες. Είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για μένα όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Χθες μόλις έκανα την πρώτη μου προπόνηση και η σημερινή θα είναι η δεύτερη».