Skip to main content

Λέοβατς: Δεν θα είχαμε θέση στον ΠΑΟΚ αν δεν πιστεύαμε στην πρόκριση

«Στο αυριανό παιχνίδι πρέπει να παίξουμε σωστά δείχνοντας ότι είμαστε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κροάτης μπακ του Δικεφάλου

Την πίστη του στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ για να προκριθεί κοιτώντας αποκλειστικά την ομάδα του και όχι τη Σάλκε εξέφρασε ο Μάριν Λέοβατς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου αυριανού αγώνα της φάσης των «32» του Europa League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κροάτης μπακ του Δικεφάλου:

«Δεν είναι μόνο το αυριανό παιχνίδι σημαντικό. Έχουμε δύο παιχνίδια, εδώ και στο εξωτερικό. Για να πάρουμε την πρόκριση πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει. Στο πρώτο αυριανό παιχνίδι πρέπει να παίξουμε σωστά, να κάνουμε αυτά που πρέπει, να δείξουμε ότι είμαστε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Φυσικά και πιστεύουμε στην πρόκριση, αλλιώς δεn θα είχαμε θέση σε αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν μπορεί να επηρεάσει τη σκέψη τους το γεγονός ότι οι περισσότεροι αμυντικοί του ΠΑΟΚ είναι στο όριο στις κάρτες και μπορεί να χάσουν το επόμενο παιχνίδι: «Σίγουρα είναι ένα γεγονός. Δε θα πρέπει να επηρεάσει τον τρόπο σκέψης μας και το πώς θα αγωνιστούμε. Πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται, το ξέρουμε το σκεφτόμαστε, αλλά αν χρειαστεί θα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει ακόμα κι αν ρισκάρουμε να χάσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τη δύναμη της Σάλκε στα άκρα κι αν ο ΠΑΟΚ έχει προετοιμαστεί σε αυτό: «Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα για το πώς αγωνίζεται η Σάλκε. Είδαμε κάποια πράγματα χτες, θα δούμε και σήμερα. Κι εμείς είμαστε δυνατοί στα άκρα με εμένα και τον Μάτος, θα πρέπει να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς κι όχι ο αντίπαλος».