Skip to main content

Λεπέν κατά Ζιντάν:Μ' αυτά που βγάζει κατανοώ τη στήριξή του σε Μακρόν

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης κάλεσε τους Γάλλους να αποφύγουν όσο το δυνατόν περισσότερο το Εθνικό Μέτωπο στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Απάντηση στον Ζινεντίν Ζιντάν, έδωσε, η ακροδεξιά υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας, Μαρίν Λεπέν, καθώς ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης νωρίτερα είχε καλέσει τους συμπατριώτες του να την καταψηφίσουν.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η Λεπέν δήλωσε ότι «μ' αυτά που βγάζει» δεν την εκπλήσσει ότι στηρίζει τον Εμανουέλ Μακρόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζιντάν κάλεσε τους Γάλλους «να αποφύγουν όσο το δυνατόν περισσότερο» το Εθνικό Μέτωπο στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, στις 7 Μαΐου (δείτε εδώ).

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει αυτή τη δήλωση, η Λεπέν αρχικά απάντησε: «Είναι η άποψή του. Τι να σας πω, μπορεί να δίνει συμβουλές στο ποδόσφαιρο, είναι αρκετά καλός και πρέπει να το παραδεχόμαστε, αλλά στην πολιτική, δεν είναι βέβαιο». Αμέσως μετά, πρόσθεσε: «Μ' αυτά που κερδίζει, καταλαβαίνω ότι ψηφίζει τον Μακρόν».

«Υποθέτω ότι ο κ. Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει λίγα κεφάλαια και επομένως έχει κάθε συμφέρον πιθανότατα να εκλεγεί ο Μακρόν για να διατηρήσει τα πλούτη που συγκέντρωσε, χάρη στο ταλέντο του», συνέχισε.