Skip to main content

Λεβέντης: Δεν επιτρέπεται να εξοντώσουν τον Σαββίδη

«Έδειξε αφέλεια αλλά δεν έκανε κάποιο τραγικό λάθος, πρέπει να πληρώσει ένα πρόστιμο, είπε για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε στον ρ/σ «FM100», ο Βασίλης Λεβέντης.

«Το Κολωνάκι θέλει την εξόντωση του ΠΑΟΚ. Δεν θα το επιτρέψουμε», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, προσθέτοντας πως ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» έδειξε αφέλεια και επιπολαιότητα ωστόσο δεν έκανε κάποιο τραγικό λάθος όπως μεταδίδουν τα κεντρικά μέσα, αντίθετα πρέπει να πληρώσει κάποιο πρόστιμο.

Επίσης ο Έλληνας πολιτικός ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ ενώ παράλληλα ήταν αντίθετος με την διακοπή του πρωταθλήματος, τονίζοντας παράλληλα πως αυτός και το κόμμα του θα είναι στο πλευρό του ΠΑΟΚ και στην υπόθεση που έχει προκύψει. «Δεν επιτρέπεται να εξοντώσουν τον Σαββίδη ως επενδυτή», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο κ. Λεβέντης αποκάλυψε μια συνομιλία του ίδιου με τον ομογενή επιχειρηματία που του είπε οτι ήταν λάθος που δήλωσε οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να λέει «Πάνε να σε καταστρέψουν», άποψη με την οποία ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φάνηκε να συμφωνεί.