Skip to main content

Λεβέντης για συνέντευξη Μπαζιάνα: Απορώ με τις βλακείες του Τσίπρα

Για μας τους πολιτικούς η γυναίκα μας είναι το τελευταίο μας χαρτί, ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Οξύτατη κριτική στον πρωθυπουργό για τη συνέντευξη της συζύγου του που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών, εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Ο Τσίπας έχει ανασφάλειες», είπε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. «Για μας τους πολιτικούς η γυναίκα μας είναι το τελευταίο μας χαρτί... Είναι άλλο να ακούς τη γνώμη της, και άλλο να τη βάζεις να δίνει συνεντεύξεις μετά από τρία χρόνια σιωπής» δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

«Απορώ ποιος συμβούλεψε τον Τσίπρα να κάνει τέτοιες βλακείες», πρόσθεσε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος είπε ότι συμφωνεί με την αναφορά της κ. Μπαζιάνα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι στην κυβέρνηση, αλλά δεν έχει πάρει την εξουσία.

«Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το λέμε αυτό. Η εξουσία είναι κάτι βαθύτερο» σημείωσε ο κ Φάμελλος. Σχολιάζοντας τη δεύτερη σημαντική αναφορά της συζύγου του πρωθυπουργού ότι «ο Τρίπρας δεν είπε ψέματα», ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι «αναγκαστήκαμε να πορευτούμε μέχρι τώρα με βάση τα προγράμματα, άλλα τώρα κάνουμε μια προσπάθεια να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».

Ο υπουργός παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση προχώρησε στην υπερφορολόγηση των πολιτών για να μην χρεοκοπήσει η χώρα.