Skip to main content

Λεβέντης κατά Τσίπρα και ΝΔ: Στην ανάπτυξη πήρατε αμφότεροι μηδέν

Σε ό,τι αφορά την οικονομία, ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αποκρύπτει ότι θα πρέπει να υλοποιηθούν όσα έχουν συμφωνηθεί.

Βολές κατά της κυβέρνησης, αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ενώ απευθυνόμενος σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, είπε πως «στην ανάπτυξη πήρατε αμφότεροι μηδέν».

Μιλώντας στη Βουλή κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία και αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Λεβέντης είπε ότι «κάνει αναπτυξιακά συνέδρια και μαζεύει ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την ανάπτυξη, μόνο και μόνο για να γεμίσει η αίθουσα».

Για τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε ότι «κάνει περιοδείες και λέει για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, ενώ δεν έχει πει με τι λεφτά θα το κάνουμε».

Σε ό,τι αφορά την οικονομία, ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι λέει πως θα βγούμε από το μνημόνιο και αποκρύπτει ότι θα πρέπει να υλοποιηθούν όσα έχουν συμφωνηθεί, ενώ επεσήμανε ότι «η χώρα έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο».