Skip to main content

Λεβέντης: Να γίνει σύνθημα όλων το «πάνω η πατρίδα, κάτω τα κόμματα»

Χρόνια πολλά σε όλους και ο αναστάς Χριστός να φωτίσει όλους μας γιατί περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν, τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Το σύνθημα «πάνω η πατρίδα, κάτω τα κόμματα» υπογράμμισε ο Βασίλης Λεβέντης στο ευχετήριο μήνυμα του για το Πάσχα, λέγοντας πως πρέπει να γίνει σύνθημα όλων μας.

«Τα κόμματα αντί να τρώγονται και να κάνουν θεατρικές παραστάσεις στη Βουλή, οφείλουν με αίσθημα ευθύνης να συνεννοηθούν», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Βρισκόμαστε στην 7η χρονιά μνημονίων και λιτότητας και ο ελληνικός λαός υποφέρει και βασανίζεται. Ιδιαίτερα οι νέοι αναχωρούν στο εξωτερικό αρκετοί, ενώ όσοι μένουν είναι άνεργοι ή αμείβονται με εξευτελιστικές αμοιβές», σημείωσε ο κ. Λεβέντης, επισημαίνοντας ότι «και η τρίτη ηλικία υποφέρει και αυτή, αφού οι συντάξεις έχουν κοπεί κατά το ήμισυ και πλέον με ένα κόστος ζωής που διαρκώς αυξάνει».

«Η Ένωση Κεντρώων εύχεται χρόνια πολλά σε όλους και ο αναστάς Χριστός να φωτίσει όλους, μας γιατί περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.