Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε πως χρειάζεται σοβαρότητα με το θεσμό της Δικαιοσύνης καθώς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν

Πυρά εναντίον του Γιάννη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον ραδιόφωνο του Alpha χαρακτηρίζοντάς τον «ανεύθυνο στην πράξη».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε, σχολιάζοντας το βιβλίο, ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης «ως οικονομολόγος είναι αξιόλογος. Στην πράξη όμως απεδείχθη ανεύθυνος. Το δόγμα Βαρουφάκη στηριζόταν στο ότι θα έκαναν πίσω οι δανειστές. Η Μέρκελ όμως δεν έκανε πίσω και η χώρα πήγε στο γκρεμό. Ο Τσίπρας παρασύρθηκε από τον Βαρουφάκη και τελικά ξεβρακώθηκε. Αν είπε ο πρωθυπουργός να κατάσχουν τα 16 δισ. ευρώ για να τα δώσουν στον κόσμο με τις τράπεζες κλειστές, τότε ούτε για κλητήρας δεν κάνει ο κ. Τσίπρας, αν επαναλαμβάνω τα είπε αυτά για τα οποία τον κατηγορεί ο Βαρουφάκης».

Για τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στον «Guardian», ο κ. Λεβέντης σχολίασε: «Αυτά που δήλωσε ο πρωθυπουργός συνομολογούν επιπολαιότητα και ανωριμότητα. Αυτοί οι άνθρωποι που μας πήγαν στην καταστροφή, θέλουν τώρα να μας σώσουν».

Τέλος για τη Δικαιοσύνη και την κόντρα κυβέρνησης- αντιπολίτευσης ο Βασίλης Λεβέντης σχολίασε: «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν βάλει στη μέση τη Δικαιοσύνη και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάποιες αποφάσεις της. Χρειάζεται σοβαρότητα με τον θεσμό της Δικαιοσύνης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ