Skip to main content

Λίγες νεφώσεις για σήμερα σε Μακεδονία και τη Θράκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Nεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά από τις βραδινές ώρες αναμένονται για σήμερα.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στη Θράκη μετά το μεσημέρι. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες κυρίως το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια βαθμιαία έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.