Skip to main content

Λίγες νεφώσεις και 25 βαθμούς σήμερα για τη Θεσσαλονίκη

Στα βόρεια ο καιρός θα είναι άστατος με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ μεμονωμένες βροχές πιθανόν να εκδηλωθούν στα κεντρικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα βόρεια ο καιρός θα είναι άστατος με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.