Skip to main content

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη - Έως 23 βαθμούς η θερμοκρασία

Σε Μακεδονία και Θράκη θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και προς το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και προς το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 09 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 11 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, με ένταση 3 με 4 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 23 βαθμούς Κελσίου, όμως στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.