Skip to main content

Λόπεζ, Μήτρογλου ή Μάντζιος

Οι άνθρωποι του Άρη έδωσαν νέα προθεσμία στον Παραγουανό επιθετικό να απαντήσει, αλλά έχουν stand-by τους δύο Έλληνες.

Η υπόθεση του Ντάντε Λόπεζ αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι το απόγευμα, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου του έκαναν νέα βελτιωμένη πρόταση και η προθεσμία που έχει ο Παραγουανός να απαντήσει παρατάθηκε.

Πάντως, η στάση αναμονής από πλευράς Άρη δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ αφού όποια κατάληξη κι αν έχει η περίπτωση του Παραγουανού φορ, θα είναι γνωστή μέχρι το απόγευμα της σημερινής μέρας, προκειμένου οι κίτρινοι να κινηθούν για τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν και αφορούν τους Μήτρογλου και Μάντζιο.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Κώστα Μήτρογλου, οι δυσκολίες είναι δεδομένες, καθώς όλα θα εξαρτηθούν τόσο από τις προθέσεις του Ολυμπιακού να παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη, όσο και από την επιθυμία του ίδιου να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Οι Θεσσαλονικείς, πάντως,δεν έχουν πολυτέλεια χρόνου και θέλουν να τελειώσουν άμεσα με το θέμα του επιθετικού, αφού η αποστολή του Άρη αναχωρεί την Τετάρτη για το Ζέεφελντ, όπου θα γίνει το βασικό μοντάρισμα της ομάδας και ο Σάκης Τσιώλης επιθυμεί να έχει μαζί του τον επιθετικό της ομάδας.