Skip to main content

Λουκέτο 48 ωρών σε πάρκινγκ κοντά στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Σε έλεγχο της ΑΑΔΕ διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε «κόψει» 51 αποδείξεις - Συνεχίζονται οι έλεγχοι ανά την Ελλάδα

Λουκέτο για 48 ώρες επέβαλε η ΑΑΔΕ σε πάρκινγκ πλησίον του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης καθώς μετά από έλεγχο που έκανε, διαπίστωσε ότι η επιχείρηση δεν είχε «κόψει» 51 αποδείξεις.

Οι έλεγχοι των κλιμακίων δεν σταμάτησαν ωστόσο στη Θεσσαλονίκη  

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής, το διάστημα 3- 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν 63 έλεγχοι σε Αχαΐα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία, Αιτωλοακαρνανία και Κέρκυρα. Βρέθηκαν 30 επιχειρήσεις με 82 παραβάσεις και την παραβατικότητα να ανέρχεται σε 47,6%.

Τα κλιμάκια της ΑΑΔΕ πραγματοποίησαν ελέγχους και σε ταξί και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή του Πειραιά. Αναλυτικά, ελέγχθηκαν 10 επιχειρήσεις, με την παραβατικότητα για μη έκδοση αποδείξεων να ανέρχεται σε 60%.

Στον αντίποδα, νυκτερινό κέντρο στη Μύκονο, όπου εμφανίστηκε δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια, ήταν καθ’ όλα εντάξει με τις αποδείξεις, λόγω της παρουσίας των υπαλλήλων της ΑΑΔΕ, με αποτέλεσμα να δηλωθεί στο τέλος του προγράμματος τζίρος περίπου 70.000 ευρώ.