Skip to main content

Λουκέτο σε γνωστό beach bar στο Παλιούρι - Έκλεισαν και bar στη Θάσο

Λουκέτο δύο ημερών σε beach bar στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής- Βροχή τα «λουκέτα» για μη έκδοση αποδείξεων το τελευταίο 48ωρο σε όλη την Ελλάδα

Λουκέτο δύο ημερών, για μη έκδοση αποδείξεων, έβαλαν οι ράμπο της ΑΑΔΕ σε γνωστό beach bar στο Παλιούρι της Χαλκιδικής. Μάλιστα, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, κατά την έφοδό τους, φέρεται να αντιμετώπισαν μη διευκόλυνση ελέγχου, ενώ κατά τον έλεγχο οι υπεύθυνοι επικαλέστηκαν υψηλές γνωριμίες.

Παράλληλα, σε ελέγχους στη Θάσο, εντοπίστηκαν 16 παραβάτες, με συνολικά 156 παραβάσεις. Μπήκαν 48ωρα λουκέτα σε 4 μεγάλα beach bars, 2 bars της φημισμένης παραλίας marble beach και 1 στο Λιμένα (πρωτεύουσα του νησιού)

Στην Κομοτηνή μπήκε λουκέτο 96 ωρών σε νυχτερινό κέντρο, ενώ στη Μύκονο 48ωρο λουκέτο σε ψητοπωλείο κοντά στο Αεροδρόμιο.

Στις Σπέτσες μπήκαν 48ωρα λουκέτα σε 2 ταβέρνες, ενώ στην Πάτρα, σε επιχείρηση Εμπορίου και Επεξεργασίας Μετάλλων εντοπίστηκε με τη μέθοδο κλειστής αποθήκης η μη έκδοση παραστατικού πώλησης για 16,6 τόνους χαλκού συνολικής αξίας  83.490 ευρώ. Μπήκε λουκέτο για 48 ώρες, ενώ θα πραγματοποιηθεί και εις βάθος έλεγχος σε παλαιότερες χρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η ποινή της 48ωρης διακοπής λειτουργίας επιβάλλεται στις περιπτώσεις που η επιχείρηση δεν έχει εκδώσει περισσότερες από 10 αποδείξεις ή η αξία των αποδείξεων που δεν έχει εκδοθεί ξεπερνά τα 500 ευρώ.