Κυριακή 22 Ιουλίου 2018
x

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

Προκρίθηκε χθες το βράδυ, νικώντας την οικοδέσποινα Σερβία - Με την Κροατία στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Βελιγράδι

Μάχη για το χρυσό μετάλλιο δίνει απόψε (21:00) με την Κροατία η Εθνική ομάδα πόλο των Νέων Ανδρών στο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Βελιγράδι.

Η πρόκριση στον τελικό ήρθε μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στον ημιτελικό με την οικοδέσποινα Σερβία, όπου η Εθνική νίκησε με 9-8.

Δύο από τους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής αυτής πορείας της ελληνικής ομάδας, ο Γρηγόρης Καπετανάκης και ο Χαράλαμπος Τρούλος, μίλησαν στο koe.org.gr για την εκπληκτική πορεία και τον σημερινό μεγάλο τελικό.

«Σίγουρα το να παίζεις έναν ημιτελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος μέσα στο Βελιγράδι με τη Σερβία είναι αρκετά δύσκολο! Εμάς, το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν στάθηκε ικανό να μας φοβίσει, αλλά μόνο να μας εξιτάρει και να μας κάνει να πεισμώσουμε για τη νίκη.

Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας, δείξαμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και τους συμπαίκτες και κάναμε ένα καλό παιχνίδι που έφερε τη μεγάλη νίκη - πρόκριση! Όσον αφορά στο παιχνίδι, τον τελικό, θέλουμε να μπούμε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι, ακόμα πιο δυνατοί και να ανέβουμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Η Κροατία είναι πολύ δυνατή ομάδα και θέλει προσοχή! Αν μείνουμε στο πλάνο μας, όμως, και κάνουμε ό,τι έχουμε δουλέψει τόσον καιρό στην προπόνηση, θεωρώ πως δεν θα αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο να πιστέψει σε θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε ο Καπετανάκης.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ο ημιτελικός! Παίζαμε στην έδρα του αντιπάλου, σε ένα γεμάτο κολυμβητήριο. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και μείναμε στο πλάνο του προπονητή μας. Δώσαμε βάση περισσότερο στην άμυνα, ώστε να μην αφήσουμε μα πάρουν κεφάλι στο σκορ οι αντίπαλοι και πετύχαμε τη μεγάλη νίκη. Και πλέον θα τα δώσουμε όλα για όλα στο τελευταίο παιχνίδι για να φέρουμε την Ελλάδα στην κορυφή», τόνισε ο Τρούλος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ