Skip to main content

Μαγειρικές επειδείξεις στο πλαίσιο της Gourmet Exhibition

Στις επιδείξεις θα γίνει η παρουσίαση εννέα ξεχωριστών, απολαυστικών συνταγών που το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει και να δοκιμάσει.

H έκθεση ποιοτικών προϊόντων «Gourmet Exhibition» ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό της για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 5, 6 και 7 Μαΐου, στο Lab’attoir, στη Θεσσαλονίκη.

Από το πλούσιο πρόγραμμά του θεσμού ξεχωρίζουν οι πολύ ενδιαφέρουσες, όλο νοστιμιά, μαγειρικές επιδείξεις με 9 ξεχωριστές απολαυστικές συνταγές που το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει και να δοκιμάσει:

Παρασκευή 5/5
16:00–18:30 Στέλιος Παρλιάρος, Sweet Alchemy με 3 συνταγές

Σάββατο 6/5
14:00-14:45 Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδας με 2 συνταγές
16:30–17:30 Μακεδονία Palace με 1 συνταγή
 
Κυριακή 7/6
15:00-16:00 Μυρσίνη Λαμπράκη, chef & σύμβουλος μαγειρικής, συντάκτρια & συγγραφέας γαστρονομίας με 3 συνταγές

Η είσοδος στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι χωρίς χρέωση για τους επισκέπτες της έκθεσης. H έκθεση είναι ανοιχτή για όλους.

Το κόστος εισόδου είναι 5 ευρώ ενώ για εισιτήριο διάρκειας 3 ημερών είναι 12 ευρώ ενώ η είσοδος για το εμπορικό κοινό είναι δωρεάν.

Επίσης δωρεάν είναι η μεταφορά προς το Lab’attoir από και προς το Λευκό Πύργο, κάθε μισή ώρα για όλο το τριήμερο 5-7/5/17.