Skip to main content

Μάνατζερ Πούκι: Αποφασίζει σε μία εβδομάδα, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά πλεονεκτήματα. Έχει ένα δυνατό επιχειρηματία, η Ελλάδα έχει ωραίο φαγητό και ωραίοι άνθρωποι», δήλωσε ο Κάλε Σόρμουνεν

Μέσα σε μια εβδομάδα θα πάρει την τελική του απόφαση για το μέλλον του ο Τεέμου Πούκι σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ατζέντης του, Κάλε Σόρμουνεν στον ρ/σ «Metropolis», τονίζοντας παράλληλα ότι τον κύριο ρόλο στην απόφαση του θα διαδραματίσει η οικογένεια του αλλά και οι προοπτικές του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Φινλανδού επιθετικού:

Για το μέλλον του Πούκι και την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, δεν μπορώ να απαντήσω ακόμη. Ψάχνουμε την καλύτερη λύση και για την οικογένεια του αλλά και για να μπορέσει να βελτιωθεί και ο ίδιος. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας διεθνής ποδοσφαιριστής με πολλά γκολ. Η επιλογή θα γίνει με βάση την οικογένεια. Φυσικά και θα παίξουν ρόλο το επίπεδο του πρωταθλήματος, το εάν παίζει στο Champions League η ομάδα αλλά θα κάνει μια επιλογή που θα βρίσκει σύμφωνη όλη την οικογένεια του».

Για το πότε θα πάρει την απόφαση ο Πούκι: «Νομίζω ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα έχει πάρει την απόφαση του ο Πούκι».

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟΚ»

Για τις φήμες για τριετές συμβόλαιο: «Είναι πολλές οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».

Για το εάν παίζουν ρόλο τα χρήματα: «Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Ο Πούκι θέλει να πάει σε ομάδα που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο».

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά πλεονεκτήματα. Έχει ένα δυνατό επιχειρηματία, η Ελλάδα έχει ωραίο φαγητό και ωραίοι άνθρωποι».