Skip to main content

Μανιάτης για ΓΕΝΟΠ: Γραφικότητα παρηκμασμένης συνδικαλιστικής ηγεσίας

Η απαράδεκτη απόφαση Τραμπ, μόνο σε μια Ελλάδα των ψεκασμένων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μπορούσε να βρει αναπάντεχους συμμάχους, ανέφερε ο πρώην υπουργός.

Ως θλιβερή γραφικότητα παρηκμασμένης συνδικαλιστικής ηγεσίας χαρακτήρισε ο υπεύθυνος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την Ενέργεια, το Περιβάλλον και τις Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης την ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ με την οποία αρνείται την κλιματική αλλαγή.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο κ. Μανιάτης, αναφέρθηκε στην απόφαση του Αμερικανού προέδρου να αποσύρει τις ΗΠΑ από την συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, χαρακτηρίζοντάς την απαράδεκτη.

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΕΝΟΠ με την οποία αμφισβητεί την κλιματική αλλαγή, ο πρώην υπουργός σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Μόνο ως θλιβερή γραφικότητα παρηκμασμένης συνδικαλιστικής ηγεσίας, που δεν μπορεί να εκφράζει την πλειοψηφία των εργαζομένων, μπορώ να θεωρήσω την ανακοίνωση της διοίκησης της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, για την Κλιματική Αλλαγή.

Η απαράδεκτη απόφαση Τραμπ και η δήθεν παγκόσμια συνωμοσία των Κινέζων, μόνο σε μια Ελλάδα των ψεκασμένων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μπορούσε να βρει αναπάντεχους συμμάχους.

Η Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος είναι η εθνική ημέρα για το μέλλον της πατρίδας μας».