Skip to main content

Μανωλάς-Παπασταθόπουλος στο στόχαστρο της Γιούβε για αντί-Μπονούτσι

Οι νταμπλούχοι Ιταλίας εξετάζουν τις περιπτώσεις των δύο παικτών που αποτελούν το κεντρικό δίδυμο της Εθνικής για την αντικατάσταση του Ιταλού

Το έδαφος για την επόμενη μέρα της άμυνάς της ετοιμάζει η Γιουβέντους μετά την διαφαινόμενη μετακίνηση του Λεονάρντο Μπονούτσι στη Μίλαν.

Οι νταμπλούχοι Ιταλίας έχουν στο στόχαστρό τους, τους Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο με το δίδυμο της Εθνικής Ελλάδος να εμφανίζεται ως το επικρατέστερο ώστε ένας εκ των δύο να αντικαταστήσει τον 30χρονο αμυντικό.

Ο 26χρονος αμυντικός της Ρόμα φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή καθώς δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του στη Ζενίτ αν και ο πρόεδρος των «Τζιαλορόσι», Τζέιμς Παλότα ξεκαθάρισε πως τόσο ο Μανωλάς όσο και ο Ράτζα Ναϊνγκολάν δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από την «αιώνια πόλη».

Σημειώνεται πως η Ρόμα ζητά ένα ποσό που ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ για το ενδεχόμενο να παραχωρούσε τον Ναξιώτη μπακ σε άλλο σύλλογο.

Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», στο στόχαστρο της «Μεγάλης Κυρίας» βρίσκεται και ο Σωκράτης Παπσταθόπουλος καθώς το συμβόλαιο του 29χρονου κεντρικού αμυντικού με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018.