Skip to main content

Μαντζουράνης:Χολερικές συκοφαντίες όσα είπε εις βάρος μου ο Μητσοτάκης

Ο δικηγόρος απάντησε με γραπτή του ανακοίνωση στα όσα ανέφερε εχθές για το πρόσωπό του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης

«Χολερικές συκοφαντίες» χαρακτήρισε ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, τα όσα ανέφερε χθες εις βάρος του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής: «Και πάλι δεν μπόρεσε να χαλιναγωγήσει το μίσος του για τον δικηγόρο, που έφερε στη δημοσιότητα τα δώρα του Χριστοφοράκου σ’ αυτόν και καλυπτόμενος πίσω από την βουλευτική ασυλία του με θρασυδειλία εξέμεσε χολερικές συκοφαντίες σε βάρος μου» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Μαντζουράνης και συνέχισε: «Ως δημοκρατικός πολίτης, που αντιστάθηκε στη χούντα από τη Νομική, το Πολυτεχνείο, το ΕΑΤ-ΕΣΑ και την εξορία στη Δυτική Γερμανία και όχι από τα μεταξωτά σεντόνια της πριγκιπικής κούνιας του, δεν συμμετέχω σε σκευωρίες και παρακρατικούς μηχανισμούς, που υπονομεύουν τους δημοκρατικούς θεσμούς, όπως έγινε το 1965».

Ανέφερε επίσης ότι «Ως μάχιμος δικηγόρος, επιλέγω ελεύθερα τους πελάτες και τις υποθέσεις, που υπερασπίζομαι ανεξαρτήτως της πολιτικής και οικονομικής ισχύος των αντιδίκων».

Τον πληροφορώ, κατέληξε στη δήλωση του κ. Μαντζουράνης, «ότι δεν ασχολούμαι με τις προσωπικές και περιουσιακές υποθέσεις ούτε του ιδίου, ούτε των στελεχών της Ν.Δ., ούτε των συζύγων και των οικογενειών αυτών, γιατί έχω πιο ενδιαφέροντα, ευχάριστα και σημαντικά προς ενασχόληση».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε στη Βουλή ότι ο κ. Μαντζουράνης έχει πάει φυλακή για το σκάνδαλο Κοσκωτά και ρώτησε τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά γιατί από τους 45.000 δικηγόρους που υπάρχουν στη χώρα διάλεξε αυτόν για νομικό του παραστάτη.

«Δεν υπάρχουν άλλοι άξιοι και ικανοί δικηγόροι; Δεν αμφισβητώ  τη νομική του επάρκεια, αλλά σαν πολλές δουλειές δεν μαζεύει ο κ. Ματζουράνης τελευταία;», διερωτήθηκε

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ