Skip to main content

Μαραγκός: Μεγάλη πρόκληση να κερδίσεις τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

Για την ερχόμενη αναμέτρηση της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ στην έδρα της πρώτης και την ενδεχόμενη συμμετοχή του Μπερμπάτοφ μίλησε ο Στέλιος Μαραγκός.

Ο αμυντικός της Βέροιας, Στέλιος Μαραγκός, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» αναφέρθηκε στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην έδρα της «βασίλισσας του Βορρά» και την ενδεχόμενη συμμετοχή του Μπερμπάτοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια μεγάλη ομάδα. Δεν είναι καλό για εμάς το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ και ίσως μιλήσει ο εγωισμός των παικτών του. Για μένα είναι αρνητικό».

Για τον Μπερμπάτοφ: «Μιλάμε για ένα παίκτη παγκόσμιας κλάσης που ανεβάζει επίπεδο τον ΠΑΟΚ γενικότερα, όχι μόνο αγωνιστικά. Εγώ, προσωπικά, θα ήθελα να παίξει γιατί είναι πρόκληση να κερδίσεις έναν τέτοιο παίκτη»

Για το γεγονός πως ο Καρυπίδης ανέλαβε τον Άρη και τι λένε οι φίλαθλοι στη Βέροια: «Εμείς έχουμε πάρει τις εγγυήσεις για την ομάδα και δεν ανησυχούμε. Αρχικά υπήρξε μια αβεβαιότητα στα αποδυτήρια, συζητήσαμε με τον πρόεδρο και όλα είναι καλά. Είμαστε πληρωμένοι στην ώρα μας και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι θα τον στηρίξουν γιατί δεν είπε ότι θα παρατήσει την ομάδα. Αν μεταβιβάσει αλλού την ομάδα, αυτό είναι άλλο θέμα».

Για τους Βρύζα και Γεωργιάδη: «Είναι τρομεροί επαγγελματίες με σπουδαία καριέρα ποδοσφαιρική και στη μετέπειτα πορεία τους. Παρότι έχουν γράψει ιστορία με τον ΠΑΟΚ, δουλεύουν πλέον για το καλό της Βέροιας».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Και το φιλικό που παίξαμε ήταν ένα κλειστό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, έγινε το λάθος και μπήκε το γκολ. Πιστεύω θα κριθεί στο γκολ».

Για τους στόχους της Βέροιας και αν μπορεί να χτυπήσει Ευρώπη: «Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια γιατί και πέρσι είχαμε κάνει σπουδαίο ξεκίνημα αλλά τα πράγματα στη συνέχεια δεν εξελίχτηκαν καλά. Βήμα-βήμα να προχωράμε και αν είναι να έρθει κάτι καλύτερο ας έρθει».

Για την προσωπική του παρουσία στη Βέροια: «Όταν πάει καλά η ομάδα, συμπαρασύρει και τον παίκτη. Εγώ είμαι Βεροιώτης και χαίρομαι ακόμα περισσότερο όταν η ομάδα κερδίζει».