Skip to main content

Μαργαρίτης: Οικογένειά μου ο ΠΑΟΚ, να μας στηρίζουν οι φίλαθλοι

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» μίλησε για τα συναισθήματά του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ενώ αναφέρθηκε στα όνειρά του για το μέλλον

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του τέταρτου συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» μίλησε για τα συναισθήματά του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, χαρακτηρίζοντας τον ΠΑΟΚ ως οικογένειά του, ενώ αναφέρθηκε στην σχέση του με τον κόσμο και τα όνειρά του για το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο φόργουορντ των «ασπρόμαυρων»:

Για την υπογραφή του συμβολαίου: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Σίγουρα, όταν ήρθα στην ομάδα δεν περίμενα ότι θα μείνω στον ΠΑΟΚ οκτώ χρόνια. Νιώθω την ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ, σαν οικογένεια. Ελπίζω τα επόμενα δύο χρόνια να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα».

Για το αν πιστεύει ότι είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του: «Νιώθω αρκετά καλά τόσο σωματικά, όσο και μπασκετικά. Δεν ξέρω αν είμαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, αλλά σίγουρα απολαμβάνω πάρα πολύ την παρουσία μου στο γήπεδο».

Για τα όνειρα που έχει για το μέλλον: «Δεν μπορείς να σταματήσεις ούτε τα όνειρα, ούτε τις θετικές σκέψεις. Ελπίζω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να ανέβει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Εγώ θα είμαι εδώ τα επόμενα δύο χρόνια και θέλω το ίδιο και από τον κόσμο. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, οι φίλαθλοι με στήριξαν και με βοήθησαν πάρα πολύ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μου έχει δώσει την ώθηση ώστε να καταφέρω όσα έχω πετύχει. Εύχομαι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και να έρθουν ακόμα περισσότεροι στο γήπεδο».