Skip to main content

Μαριονέτες, πασαρέλα, ακροβατικά κι άλλα πολλά στον Αστερόκοσμο

Μην χάσετε τις μοναδικές εκδηλώσεις του Αστερόκοσμου, που συνεχίζονται μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου. Δείτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Μπορεί τα Χριστούγεννα να πέρασαν, η μαγεία όμως και η γιορτινή ατμόσφαιρα στον Αστερόκοσμο συνεχίζονται μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου, με δεκάδες εκδηλώσεις που η διοργάνωση του Magic Park έχει ετοιμάσει για τους επισκέπτες.

Στα περίπτερα 14 και 15 του Αστερόκοσμου, στεγάζονται όλες οι φαντασμαγορικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Αστερόκοσμου. Χορός, θέατρο, μουσική, όλα συνδυασμένα με τη γιορτινή ατμόσφαιρα της διασκέδασης και της ξεγνοιασιάς.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στις 14:30 και στις 18:00 αλλά και αύριο στις 14:00 και ξανά στις 18:00 η ομάδα Baruti θα ανεβάσει παράσταση με μαριονέτες στο Χωριό των Σκανδαλιάρικων Ξωτικών, εντός του περιπτέρου 15 της ΔΕΘ - Helexpo.

Αύριο στις 18:30, η Catwalk πραγματοποιεί χριστουγεννιάτικη πασαρέλα για παιδιά στο Χωριό των Σκαδαλιάρικων Ξωτικών, ενώ στις 20:15, αυτήν την Παρασκευή και τη Δευτέρα η ομάδα ακροβατικών Antigravity θα ανεβάσει τις δύο τελευταίες παραστάσεις «Η Αλίκη στον Αστερόκοσμο».

Χοροθεατρική παράσταση επίσης θα παρουσιάσει την Παρασκευή και το Σάββατο η ομάδα «Άσπρη Κιμωλία», ενώ η ομάδα χορού «Κινούμαι by Άννα Θωμαΐδου», θα παρουσιάσουν Zumba!

Καθημερινά στις 13:00 και στις 17:30, μέσα στο Αθλητικό Πάρκο του Άη Βασίλη ο Καραγκιοζοπαίχτης Αγάπιος Αγαπίου και η ομάδα του παρουσιάζουν χριστουγεννιάτικη παράσταση με τον Καραγκιόζη και όλους τους αγαπημένους ήρωες του Θεάτρου Σκιών.

Ο Σύλλογος «Αρίων» από το Πανόραμα θα διασκεδάσει επίσης τους επισκέπτες του Αστερόκοσμου, με χορευτικές και ακροβατικές επιδείξεις.

Τέλος, στις 4 Ιανουαρίου ο Αστερόκοσμος θα φιλοξενήσει το συγκρότημα Reckless Minds, σε μια μοναδική συναυλία.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της διασκέδασης κάνοντας κλικ εδώ.