Skip to main content

Μαρκόπουλος: Να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε τον Άρη

«Πρέπει να το κάνουμε για να πάμε στο τρίτο ματς και να διεκδικήσουμε εκεί την πρόκριση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του «Δικεφάλου»

Για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ εναντίον του Άρη για την προημιτελική φάση των play-off της Stoiximan.gr Basket League μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα και σε αυτά που πρέπει να κάνει για να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Δικεφάλου»:

«Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι και τώρα πρέπει να βρούμε οπωσδήποτε τον τρόπο για να κερδίσουμε το δεύτερο ματς που θα γίνει στο γήπεδό μας. Πρέπει να το κάνουμε για να πάμε στο τρίτο ματς και να διεκδικήσουμε εκεί την πρόκριση.

Έχουμε τα προβλήματά μας, κυρίως με την περίπτωση του Σόμπεϊ που πονάει και δεν ξέρουμε εάν θα τον έχουμε μαζί μας, θέλει να παίξει, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. Εμείς θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε έξυπνα. Είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, να επιβάλλουμε στο 100% το παιχνίδι μας και τον δικό μας ρυθμό, να έχουμε τον έλεγχο στα αμυντικά ριμπάουντ και να μην δώσουμε στον αντίπαλο την δυνατότητα να τρέξει στο γήπεδο. Θα πρέπει να είμαστε και πάλι προσεκτικοί σε παίκτες κλειδιά του αντιπάλου, για να μην δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις στην δική μας ομάδας.

Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και σε αυτή την προσπάθειά μας ελπίζω ότι θα έχουμε και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας».