Skip to main content

Ματζουράκης: Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να συνετίσει τον Ουάρντα

«Αν τον θεωρεί ότι είναι καλός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει, θα πρέπει να να κερδίσει απ’ αυτόν», δήλωσε ο Έλληνας προπονητής

Για τη στάση που πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Άμρ Ουάρντα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην προπονητής του Παναιτωλικού αλλά και του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού:

«Δεν ξέρω αν ένα μεγάλο σωματείο δεν μπορεί να λύσει ένα πρόβλημα με έναν παίκτη. Αν τον θεωρεί ότι είναι καλός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει, θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσει και να κερδίσει απ’ αυτόν».

Για το αν ο ίδιος είχε βρει το κουμπί του: «Εντάξει, μικροπροβλήματα μπορεί να προκύψουν με πολλούς παίκτες. Θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τα λύσεις. Η πρώτη του χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Ξέρετε ότι στην Αίγυπτο έχουν τελείως άλλη νοοτροπία. Το λύσαμε το πρόβλημα, ήτανε πολύ καλός, συνεπέστατος, τώρα λάθη θα κάνουν. Οφείλουμε να του αφήσουμε το κεφάλι πάνω, όχι να τους το κόψουμε».

Για το αν το χειρίστηκε λάθος ο ΠΑΟΚ: «Εγώ δεν είμαι ενημερωμένος αν θέλει να φύγει αυτός, ή αν τον διώχνει ο ΠΑΟΚ. Έναν παίκτη όταν τον θέλεις πολύ, τον κρατάς και τον συνετίζεις. Αν δεν τον θέλεις πολύ, σημαίνει ότι έχει προβλήματα. Αν θεωρούν ότι δεν μπορεί να βοηθήσει, τουλάχιστον ας μην του προσάπτουν αυτή την κατηγορία. Το τι πρόβλημα έχει δημιουργήσει δεν το ξέρω. Το δείγμα που άφησε ήταν θετικό. Προσέφερε σε πολλά παιχνίδια. 24χρονο, καλό παίκτη τον συνετίζεις. Αν η εταιρεία θέλει να τον δώσει δανεικό για να πάρει παιχνίδια είναι δικό της θέμα».