Skip to main content

Μαυρομάτης: Γερά θεμέλια ανάπτυξης στο Αγγελοχώρι

«Με τα έργα μας αποδεικνύουμε ότι είμαστε υπέρ της ισόρροπης ανάπτυξης, της ισότιμης λειτουργίας όλων των δημοτικών διαμερισμάτων», τόνισε ο νυν δήμαρχος Μηχανιώνας και εκ νέου υποψήφιος για το δήμο Θ
Παρά το κρύο, οι πολίτες του Αγγελοχωρίου, συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στο ΚΑΠΗ, για να εκφράσουν την αμέριστη στήριξή τους στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη για το έργο που, όπως είπαν, αφήνει πίσω του στην περιοχή.

«Στο δήμο Μηχανιώνας και εδώ στο Αγγελοχώρι ειδικότερα απολαμβάνουμε μια σειρά από έργα υποδομής που μας χάρισαν ποιότητα ζωής. Βάλαμε γερά τα θεμέλια της ανάπτυξης. Δημιουργήσαμε τις σταθερές για έναν δήμο ισχυρό. Για σήμερα και για αύριο», τόνισε στην πολιτική του ομιλία ο κ. Μαυρομάτης και απαρίθμησε τα έργα που, όπως τόνισε, απολαμβάνουν σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής.

«Με τα έργα μας αποδεικνύουμε ότι είμαστε υπέρ της ισόρροπης ανάπτυξης, της ισότιμης λειτουργίας όλων των δημοτικών διαμερισμάτων. Θέλουμε να υπάρχει ζωή σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες. Και το εννοούμε. Το αποδείξαμε στον δήμο Μηχανιώνας, θα το αποδείξουμε και στον αυριανό δήμο Θερμαϊκού. Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Νικητές της εκλογικής αναμέτρησης θα βγουν για ακόμη μια φορά οι πολίτες», κατέληξε ο κ. Μαυρομάτης.