Skip to main content

Μαξίμου για ΝΔ: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από το κόμμα της Novartis

Η ΝΔ «ανακάλυψε τον υπεύθυνο της διαπλοκής και της χρεοκοπίας στον τόπο. Ούτε Siemens ούτε θαλασσοδάνεια, ούτε Novartis, αλλά Ιβάν Σαββίδης...»

Κόμμα της Novartis χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου τη Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στην επιθετική ανακοίνωσή της για τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Ιβάν Σαββίδη να επισκέφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου προσφάτως.

«Μετά από μια εβδομάδα εκκωφαντικής σιωπής για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις, το κόμμα της Novartis επιτέλους μίλησε», υποστηρίζει το Μαξίμου αρχικά και τονίζει ότι η ΝΔ «όχι δεν έδωσε, φυσικά, εξηγήσεις. Τι να πει άλλωστε;».

«Ούτε βέβαια ο κ. Μητσοτάκης αποδοκίμασε τον Πρωθυπουργό της Novartis κ. Σαμαρά, ούτε απέπεμψε τον αντιπρόεδρό του κ. Γεωργιάδη, που νομοθετούσε κατ’ εντολήν Φρουζή. Τι είπε; Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε…», παρατηρεί

Επισημαίνει, δε, ότι η Πειραιώς «ανακάλυψε τον υπεύθυνο της διαπλοκής και της χρεοκοπίας στον τόπο. Ούτε Siemens ούτε θαλασσοδάνεια, ούτε Novartis, αλλά Ιβάν Σαββίδης... Τον οποίο, όμως, οι δικές τους κυβερνήσεις ανακήρυξαν σε εθνικό ευεργέτη».

«Αν δεν είχαν καταστρέψει μια ολόκληρη χώρα θα ήταν απλά γελοίοι. Δεν είναι όμως. Είναι επικίνδυνοι…», καταλήγει το Μαξίμου.