Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

ΜΑΞΙΜΟΥ: ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ Η ΝΔ

Η κυβέρνηση αναφέρει ότι ο Στέλιος Παππάς τίθεται επικεφαλής μιας προσπάθειας να καθαρίσει η «κόπρος του Αυγεία» στον ΟΑΣΘ.

Την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά ως προέδρου του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ υπερασπίζεται η κυβέρνηση, εξαπολύοντας επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, η οποία είχε νωρίτερα ασκήσει δριμεία κριτική στην επιλογή αυτή

«Η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να επιτεθεί με αήθη και συκοφαντικό τρόπο απέναντι σε έναν άνθρωπο, του οποίου η ιστορία και η πορεία, απέχει έτη φωτός από τα πρότυπα των κομματαρχών που συνήθιζαν να διορίζουν οι κυβερνήσεις της», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και προσθέτει:

«Ο Στέλιος Παππάς έχοντας πορεία δεκαετιών στο αριστερό και δημοκρατικό κίνημα και μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα, διατελώντας παράλληλα και Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με καθολική αποδοχή από όλες τις παρατάξεις, αναλαμβάνει ένα κρίσιμο έργο.

Αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στον υπό εκκαθάριση ΟΑΣΘ. Με προσδιορισμένη τη χρονική διάρκεια της θητείας του, συγκεκριμένα καθήκοντα και χωρίς αμοιβή. Τίθεται επικεφαλής μιας προσπάθειας να καθαρίσει η «κόπρος του Αυγεία» που δημιούργησαν στον οργανισμό, αυτοί που για χρόνια απολάμβαναν τη στήριξη και την κάλυψη των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

«Μία παράταξη η οποία διαχρονικά αποτελεί ιδιοκτησία συγκεκριμένων τζακιών και συνιστά συνώνυμο της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου, είναι κωμικοτραγικό να εξαπολύει κατηγορίες για νεποτισμό», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ