Skip to main content

Μαξίμου: Μανία της ΝΔ να αποσταθεροποιήσει τη χώρα για το Σκοπιανό

Η κυρία Μπακογιάννη επιβεβαίωσε σήμερα την ανεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Σκληρή απάντηση δίνουν στη Ντόρα Μπακογιάννη κύκλοι του Μαξίμου, σχολιάζοντας δηλώσεις της βουλευτή της ΝΔ σε σχέση με το Σκοπιανό.

«Η κυρία Μπακογιάννη επιβεβαίωσε σήμερα την ανεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που στη μανία της να αποσταθεροποιήσει τη χώρα πριν βγούμε οριστικά από τα μνημόνια, δεν λογαριάζει ούτε εθνικά θέματα ούτε τίποτα», αναφέρουν κυβρνητικές πηγές και προσθέτουν:

«Τη διαβεβαιώνουμε πως για άλλη μία φορά θα μείνει με την όρεξη. Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019. Και μέχρι τότε η σημερινή σταθερή και υπεύθυνη κυβέρνηση θα έχει βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, που οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την έριξαν, ενώ με την ίδια υπευθυνότητα θα εργαστεί για διέξοδο και στο ονοματολογικό, που επίσης οι κυβερνήσεις του χθες μας κληροδότησαν».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μπακογιάννη άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι πάει στη διαπραγμάτευση με δύο διαφορετικές θέσεις και είναι καταδικασμένη να αποτύχει (δείτε εδώ).