Skip to main content

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων

Νωρίτερα, η ΝΔ, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του σημερινού Eurogroup, έκανε λόγο για επιστροφή της χώρας σε περιπέτεια, καθώς δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία

Η μοναδική αντιπολιτευτική γραμμή του κ. Μητσοτάκη είναι η διαρκής επένδυση στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων, τονίζει σε σχόλιό του το Μέγαρο Μαξίμου, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του σημερινού Eurogroup, έκανε λόγο για επιστροφή της χώρας σε περιπέτεια (δείτε εδώ).

«Μετά τη λήξη των εργασιών του σημερινού Eurogroup, τόσο ο Πρόεδρός του κ. Ντάισελμπλουμ, όσο και ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων κ. Μοσκοβισί, επιβεβαίωσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την ισχυρή πολιτική βούληση της ελληνικής κυβέρνησης, για μια συνολική συμφωνία.

Λίγα λεπτά αργότερα, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έσπευσαν με ανακοίνωση να λειτουργήσουν εκ νέου υπονομευτικά, επιρρίπτοντας την αποκλειστική ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης, στην ελληνική πλευρά.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η μοναδική αντιπολιτευτική γραμμή του κ. Μητσοτάκη είναι η διαρκής επένδυση στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων. Τον προειδοποιούμε για μια ακόμη φορά ότι δεν θα δικαιωθεί», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται σε υψηλότατο επίπεδο στις Βρυξέλλες, με στόχο μια συνολική συμφωνία».