Σάββατο 23 Ιουνίου 2018
x

ΜΑΞΙΜΟΥ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΟΤΕ

Εάν εφαρμόζονταν οι επιλογές της Ν.Δ., η οικονομική και κοινωνική καταστροφή θα ήταν σήμερα δεδομένη, σχολιάζει η κυβέρνηση.

Μήνυμα ότι το πρόγραμμα «σοκ και δέος» του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα εφαρμστεί ποτέ, όπως δεν εφαρμόστηκε ποτέμ μέχρι τέλους και «η εφιαλτική συμφωνία Σαμαρά - Βενιζέλου», σχολιάζουν πηγές του Μαξίμου, απαντώντας σε σχόλιο της Ν.Δ. για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού από την Πορτογαλία.

«Εάν εφαρμόζονταν οι επιλογές της Ν.Δ., η οικονομική και κοινωνική καταστροφή θα ήταν σήμερα δεδομένη» αναφέρουν και προσθέτουν ότι «η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια και αυτό πιστώνεται αποκλειστικά στη σημερινή κυβέρνηση».

Υπενθυμίζεται ότι, η Ν.Δ. ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «με τρία χρόνια καθυστέρηση ο Αλέξης Τσίπρας ανακάλυψε χθες ότι αν εφάρμοζε τις επιλογές της κυβέρνησης της Ν.Δ., η χώρα μας θα είχε βγει ήδη από τα μνημόνια το 2015. Παραδέχθηκε έτσι ότι η μόνη διαφορά της Ελλάδας από την Πορτογαλία είναι ο ίδιος και η καταστροφική κυβέρνησή του».

Είχε προηγηθεί δήλωση του κ. Τσίπρα που μεταξύ άλλων είχε δηλώσει απευθυνόμενος στον Πορτογάλο ομόλογό του Αντόνιο Κόστα ότι η Πορτογαλία αποτελεί «πολύ καλό παράδειγμα για όλους μας». «Δείξατε τον δρόμο, όχι μόνο για το πώς να βγεις από τα μνημόνια, αλλά επίσης πώς να εφαρμόσεις κοινωνικά φιλικές πολιτικές ακριβώς μετά τα μνημόνια» είπε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ