Τρίτη 14 Αυγούστου 2018
x

ΜΑΞΙΜΟΥ:ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ Η ΝΔ

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ εκτίθεται ανεπανόρθωτα και μόνο που αρθρώνει τη λέξη «διαπλοκή».

Στις δηλώσεις της Μαρίας Σπυράκη, εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, η οποία ανέφερε ότι οι Τσίπρας και Καμμένος εδώ και τρία χρόνια χτίζουν ένα νέο καθεστώς διαπλοκής απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου. 

«Η πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται ως "μοναδική λύση" η ΝΔ δεν εδράζεται μονάχα στην απέλπιδα προσπάθεια να εκτροχιαστεί η πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο. Είναι η μοναδική ελπίδα τους να κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλα τους», επισημαίνουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές.

Μάλιστα προσθέτουν πως η κ. Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα και μόνο που αρθρώνει τη λέξη "διαπλοκή". «Θα αρκεστούμε να τής θυμίσουμε πως είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Novartis, της Siemens, των θαλασσοδανείων 200 εκατ. ευρώ, του Κήρυκα Χανίων και πολλών άλλων σκανδάλων που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός και δεν θα ανατρέξουμε στις εποχές που στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της», υπογραμμίζουν οι κυβερνητικές πηγές
ς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ