Skip to main content

Μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από τη Θεσσαλονίκη ο Ζαμπράνο!

Ο Κάρλος Ζαμπράνο μάζεψε τα πράγματα του από τη Θεσσαλονίκη και αναχώρησε για τη Ρωσία - «Τελειώνει» και τυπικά από τον ΠΑΟΚ

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», από όπου πέταξε με προορισμό τη Ρωσία, βρέθηκε χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με το sdna.gr, ο Κάρλος Ζαμπράνο, ολοκληρώνοντας άδοξα την παρουσία του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Όπως αποκάλυψε η FORZA προ ημερών, στον ΠΑΟΚ είχε παρθεί η απόφαση να διακοπεί ο δανεισμός του και να επιστραφεί στην Ρούμπιν Καζάν. Οι λόγοι ήταν κυρίως αγωνιστικοί, καθώς ο Ζαμπράνο δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και στον ΠΑΟΚ έκριναν ότι δεν αξίζει τον κόπο να πληρώσουν τα 2.000.000 ευρώ, που απαιτούνται για να μείνει στη Θεσσαλονίκη ως το καλοκαίρι.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν όλοι πως η συνεργασία με τον παίκτη δεν έχει μέλλον, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι επισημαίνουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει άδεια να φύγει, ούτε υπάρχει συμφωνία αποχώρησής του από τώρα. Έτσι λοιπόν κανονικά πρέπει να προπονηθεί με την ομάδα σήμερα (12/12). Εφόσον, όμως, ο Περουβιανός δεν εμφανιστεί στην απογευματινή προπόνηση, κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν είναι εφικτό, θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό.