Skip to main content

Με απουσίες ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ - Η αποστολή του «Δικεφάλου»

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Τσίμιροτ, Πέλκας, Κρέσπο και Κάμπος, ο τραυματίας Πρίγιοβιτς αλλά και ο Ουάρντα που επέστρεψε σήμερα στην Θεσσαλονίκη

Την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης εναντίον της ΑΕΛ στην Τούμπα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Η τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου» πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ήταν αφιερωμένη στην τακτική ενώ παράλληλα οι παίκτες δούλεψαν στην αντιμετώπιση και την εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε μέρος της προπόνησης και συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκε κανονικά αλλά σε ρυθμούς επανένταξης, ενώ ο Αμρ Ουάρντα έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι:

Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς,  Βαρέλα, Πούγγουρας, Κάνιας, Κάτσε, Σάκχοφ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Αθανασιάδης, και Κουλούρης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Τσίμιροτ, Πέλκας, Κρέσπο και Κάμπος, ο τραυματίας Πρίγιοβιτς αλλά και ο Ουάρντα που επέστρεψε σήμερα από τις διεθνείς υποχρεώσεις με την Εθνική Αιγύπτου.

Από τη μεριά της, η Λάρισα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ με τους «βυσσινί» να έχουν αρκετές απουσίες ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο υπηρεσιακός προπονητής, Θοδωρής Βουτυρίτσας, είναι οι: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Κόντορ, Μονιάκης, Φατιόν, Γκουλουζάντε, Μασαλέσα, Ναβάρο, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Αβραάμ, Ικάουνιεκς, Καπός, Ναζλίδης και Ρέγιες. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Φάρκας, Αναστασόπουλος και Αγκάνοβιτς, οι τραυματίες Ντοντό-Τικίτο και ο Κουτσιανικούλης.